Svadba kod nas - Usluge

Tradcionalni pristup i dugogodišnje iskustvo koje imamo kada je u pitanju kvalitet usluge i organizacija, učiniće Vaše venčanje prestižnim događajem, a Vi i Vaši cenjeni gosti, bićete ubuduće naša najbolja reklama.

Naš tim menadžera, konobara i kuvara čine profeionalci u svoj poslu. Vaše je samo da kažete šta Vam je primarno, sve ostalo je na nama.

Osim svadbi, u restoranu Medont organizujemo rođendanske proslave, punoletstva, krštenja, kao i poslovne seminare i prezentacije.

U saradnji sa prijateljima restorana “Medont”, pripremili smo za Vam ekstra pogodnosti za dodatne usluge, koje će Vaše venćanje učiniti još atraktivnijim.

Gratis dekoracija uz svako večanje u Medontu

Naša želja je potpuno jasna – zadovoljni mladenci i njihovi gosti. Činjenica je da svaki par želi da ovaj dan bude najjedinstveniji, specifičan po svemu, svaki detalj da bude drugačiji, nesvakidašnji. To je i prirodno, jer svaki par zaista i jeste drugačiji.

U saradnju sa nama, vaše venčanje će zaista biti specifično.Ključ našeg uspeha upravo jesu znanje i iskustvo a i način na koji biramo saradnike. Stručni tim odredjen isključivo za dekoracije, potrudiće se da Vaši gosti i Vi, osim komfora imate i specijalan estetski ugođaj

Gratis Trubači

Duvački orkestar Siniše Stankovića i Gorana Rankovića, daće Vašem veselju, posebnu, radosnu crtu. Orkestar Siniše i Gorana, pratiće Vas od Vašeg polaska po mladu, do crkve ili opštine pa sve do restorana. U pitanju su posvedočeni muzički majstori, više puta nagrađivani na najčuvenijem saboru trubača u Guči. Ukoliko izrazite želju oni se mogu pojaviti i u trenutku kada se iznosi mladenačka torta. Na snimku pored možete ih čuti i kako zvuče.

Gratis “sprat” mladenačke torte

U saradnji sa našim prijateljima Torte.rs u mogućnosti smo da Vam ponudimo veliki izbor mladenačkih torti i to sa ekskluzivnim popustom od 10% na celokupni asortiman mladenačkih torti, spravljenih sa željom da tradicionalne (prirodne, domaće) poslastice na najprefinjeniji način približe trpezama savremenih konzumera. U mogućnosti smo da izradimo i torte po Vasoj zamisli. Na sledecem linku mozete videti celokupan asortiman mladenačkih torti - Torta.rs

Profesionalne fotografije

Tim profesionalnih fotografa, koji su naši dugogodišnji partneri, učiniće da fotografije nastale na vašem venčanju budu fotografije koje ćete voleti. U ekipi su 4 fotografa koji će se potruditi da svaki trenutak vašeg venčanja zabeleže i tako ga učine nezaboravnim. Za mladence poklon iznenađenje.